Kuulumisia kuluneelta vuodelta 2015!

Tässä vierähtikin jo yli puoli vuotta viime julkaisusta. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan päivittää kuulumisia. ;)

Viime blogissa kesällä kerroin aloittamistani joukkuevoimistelupuvuista ja laitoin pari kuvaa alku vaiheist. Puvut sain hyvissä ajoin valmiiksi ennen kisoja ilman ongelmia. Valmiista puvuista pari kuvaa tässä. Tällä hetkellä puvut ovat strassien lisäystä vailla valmiit toiseen kauteensa!





Näiden pukujen lisäksi odottaisi minua 23 pikku jumpparin pukujen koristeiden leikkaaminen ja strassien lajittelu. Merenneito teemaiseen pukuun tulee jokaiseen 10 lehteä ja iso meritähti, lisäksi noin 100 strassia ja paljettia :) 




Omia mekkoja ei ole ollut aikaa/tarvetta tehdä kesän kaasonmekon jälkeen. Mutta nyt kun yo-kirjoitukset alkavat olemaan ohitse parin viikon päästä voi alkaa totauttamaan yo mekkoani!♡ Olen sitä jo suunnitellut paljon ja kankaita voisi alkaa katselemaan heti huhtikuun alusta. Eli siinä seuraava mekkoprojekti ennen kesää. :)


Tänä vuonna en päässyt vanhojentanssien pukuloistoa katsomaan penkkareiden estämänä. Ehkä hyvä niin, jotta saa pidettyä prinsessamekko haaveet kurissa. :D Vanhojentanssimekon haluaisin vielä toteuttaa uudestaan, vaikken jollekin 2016 tanssivalle...



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Telinevoimistelun harjoituspuku

Asiakastyö: kilpa-aerobic kisapuku osa 2

Ensimmäinen asiakastyö: Kilpa-aerobic kisapuku :)